3 vinkkiä kokoustilan valintaan

Pitkiksi venyvät kokoukset, ummehtunut kokoushuone ja automaattikahvi ovat tuttuja jokaiselle, joka on koskaan työskennellyt b2b-puolella. b2b-yritystoiminnassa tunnetusti kokoustetaan ja paljon. Moni onkin jo kyllästynyt neukkareihin ja kampaviinereihin, joten miksipä et yllättäisi yritysasiakastasi ja veisi puuduttavaa kokoustamista täysin uusiin ulottuvuuksiin? Yritysasiakkaisiin kannattaa panostaa, sillä he arvostavat usein luotettavaa, pitkäikäistä yhteistyökumppania, joka on valmis näkemään vaivaa asiakassuhteen säilyttämiseksi.

Tässä kolme uutta, raikasta ideaa kokoustilan valintaan!

Aamiaisbuffet: kukapa ei rakastaisi maukasta, runsasta buffetaamiaista! Kun viet asiakkaasi kokoustamaan aamiaispöytään, hyvä vaikutelma on taattu. Raikkaan appelsiinimehun, tuoreen kahvin ja mehukkaan croissantin jälkeen on helppo jatkaa keskustelua bisneksistä. Parhaat aamiaispöydät löytyvät tunnetusti hotelleista, joten b2b-asiakkaasi on helppo majoittua samassa hotellissa, jossa hän majoittuu. Aamu on myös aikaa, jolloin aivomme ovat usein tehokkaimmillaan, joten miksi et ottaisi kaikkea irti näistä tehotunneista!

Kokous vesillä: Suomi on tuhansien järvien maa, jonka upeista maisemista kannattaa ottaa kaikki irti. Vie b2b-asiakkaasi veneajelulle ja tee häneen lähtemätön vaikutus – tämä toimii etenkin ulkomaalaisiin asiakkaisiin. Veneitä voi vuokrata erilaisista palveluista ympäri Suomen ja veneelle voi hankkia myös erilaista ohjelmaa tai tarjoiluja. Kannella maistuisi esimerkiksi lohi ja keitetyt perunat – tätä suomalaisempaa kokemusta ei yritysasiakkaalle voi tarjota! Suomen luoto on upeimmillaan kesällä, joten talvisin veneet kannattaa jättää talvisäilytykseen odottamaan lämpimämpiä kelejä.

Kokousmatka Lappiin: Kukapa voisi vastustaa upeita tunturimaisemia ja raikasta pakkassäätä! Jos yritysasiakkaasi ovat talviurheilun ystäviä, tarjoaa Suomen Lappi siihen uskomattomat puitteet, jotka kannattaa hyödyntää. Lapin hotellit ovat usein elämyksiä jo itsessään, ja asiakas voikin yöpyä vaikkapa lumilinnassa tai lasikodassa revontulia tiiraillen. Tunturivaellus on mahtava elämys ja lupaan, että asiakas muistaa tämän kokousmatkan ikuisesti.