Hyödynnä työmatkat

Monen markkinoinnin ammattilaisen aika kuluu usein aamu- ja iltapäivän ruuhkissa istuen joko omassa ratissa tai julkisen kulkuneuvon penkillä. Matkustamiseen voi tuhlaantua paljonkin arvokasta työaikaa ja monen onkin kuullut harmittelevan, kuinka ajan voisi käyttää hyödyksi työpaikalla tai kotona sen sijaan, että puolituntisen istuisi tyhjänpanttina kulkuneuvossa. Tässä postauksessa jaan vinkkejä siihen, miten sinä voit käyttää työmatkat hyödyksi ja kehittyä elämäsi eri osa-alueilla!

Kuulokkeet korville

Jos kätesi ovat tiukasti kiinni ratissa tai lukeminen ei matkapahoinvoinnin takia onnistu perinteisellä tyylillä, on äänikirjan kuunteleminen oiva vaihtoehto. Lukuisat äänikirjapalvelut tarjoavat runsaasti erilaisia äänikirjoja, jotka auttavat sinua sivistymään, viihtymään tai kehittymään. Työmatkojen aikana saa myös opittua uuden kielen alkeet jopa vuodessa erilaisten sovellusten avulla! Myös podcastien kuunteleminen on suosittua puuhaa työmatkoille ja moni on löytänyt kuunneltavakseen inspiroivia b2b-markkinointiin liittyviä podcasteja.

Tietoinen läsnäolo kannattaa

Nyt kun kerran olet jumissa autossa, miksi et hetkeksi hengähtäisi ja keskittyisi hetkeen? Hengitä pari kertaa syvään sisään ja ulos. Ota sitten ulkoa kiintopiste, jota tuijotat minuutin tai pari. Pyri tarkastelemaan ajatuksiasi, sinua ympäröiviä ääniä tai tunteita ohikiitävinä autoina, joihin sinun ei tarvitse ripustautua. Tee mielikuvaharjoituksia viikon ajan ja huomaat, että olosi on työpaikalle saapuessa rennompi kuin aikaisemmin!

Vai yöpyäkö hotellissa?

Jos työmatkojen istuminen autossa tympii toden teolla, on hotellihuoneen varaaminen yksi hyvä vaihtoehto. Jos työpaikkasi tai toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, moni hotelli helsinki -alueella tarjoaa erityisiä paketteja työmatkalaisten tarpeisiin. Etuina työmatkattomuuden lisäksi ovat tietenkin runsas ja herkullinen buffet-aamiainen, pehmeä hotellin vuode sekä mahdollisuus lähteä aamulla kuntosalille ennen töihin lähtemistä.

Nämä vinkit auttavat sinua varmasti saamaan kaikki tehot irti työmatkoista!