Majoita asiakkaasi oikein

Yrityksillä on monesti omia tuotteita markkinoidessaan tai myydessään asiakkaita tutustumassa. Asiakkaat voivat haluta tutustua yrityksen toimintaan, tuotantoon ja tuotteisiin paikan päällä. Silloin on parempi tehdä hyvä vaikutus ja jos asiakkaille varataan matkat valmiiksi kannattaa tarjoutua myös tarjoamaan vinkkejä asiakkaiden majoittamiseen. Minkälaiseen majoitukseen asiakkaat kannattaa ohjata, tässä voi olla fiksu ja miettiä asiaa kokonaisuutena.

Jos kyseessä on usean päivän tapahtuma tai tapaaminen, voi olla hyvä varata majoitus tai suositella majoitusta paikasta, jossa on paljon palveluita lähistöllä. Pääkaupunkiseudulla vieraileville tietenkin oiva valinta on Helsingin keskusta. Yksi hyvä esimerkki hotellista keskustassa on Hotel Haven, josta pääsee helposti liikkumaan kaikkialle keskustaan. Paikan valinnalla on myös merkitystä, jos on aikeissa kestitä asiakkaita työpäivän jälkeen. Lisäksi hyvä sijainti antaa kaikille mahdollisuuden tutustua Suomeen ja sen tarjontaan.

Toinen vaihtoehto voi olla tarjota vieraille, jotain todella suomalaista. Suomalaisia kokemuksia ovat sauna, järvimaisemat ja luonto ja tällaisia kokemuksia eivät monet ulkomaalaiset pääse muuten kokemaan kuin vain vieraillessaan Suomessa. Voi olla hyvä idea hankkia vieraille täyden palvelun mökki tai useampi mökki, jostain kohteesta luonnon keskellä. Tällaisia palveluntarjoajia riittää joka puolella Suomea ja näitä voi löytyä hiihtokeskusten lähistöltä, saaristosta tai muualta Suomesta. Elämykset ovat hienoja ja muistot pysyvät mukana pitkään. Monesti emme anna omalle maallemme riittävästi kunniaan sen kauniin luonnon osalta ja siksi sitä kannattaa suositella myös omille vieraille.

Toisinaan vierailut voivat olla lyhyitä ja silloin ei ehdi järjestämään mahtavia puitteita, joissa pääsisi myös työn ohessa nauttimaan. Silloin voi olla järkevää valita majoitus, josta löytyy kaikki palvelut vierestä tai samasta rakennuksesta. Tällaisia täyden palvelun hotelleja ja majoituspaikkoja on esimerkiksi pääkaupunkiseudulla ja monissa muissa kaupungeissa ja niiden yhteydessä voi toimia esimerkiksi Spa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.