Bonfire Agency Oy, Taloustiedot, B2B Market

Bonfire Agency Oy
Taloustiedot
Tilikauden liikevaihto
(tuhatta euroa)
Tilikauden tulos
(tuhatta euroa)
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos
Tulos (tuhatta euroa)
Liikevoitto
Henkilöstö
Yritystiedot

Bonfire Agency ( https://www.bonfireagency.fi) on vaikuttajamarkkinoinnin sankari ja sheriffi, joka tarjoilee B2B-yrityksille tuloksia liidien, myynnin sekä paremman brändimielikuvan muodossa. Autamme asiakkaitamme tavoittamaan valitun kohderyhmänsä autenttisella ja tuloksellisella tavalla vaikuttajamarkkinoinnin keinoin.

 

Useat ajankohtaiset viestintätutkimukset osoittavat, että yritysviestintä on lamassa, ja sosiaalisen median myötä ihmisiltä ihmiselle tapahtuva viestintä on perinteistä korporaatioviestintää kiehtovampaa ja tuloksellisempaa. Vaikuttajiemme kautta pääset uudella ja tehokkaalla tavalla omien asiakkaidesi iholle. Vaikuttajamme ovat suomalaisen bisneselämän kuumimpia osaajia ja asiantuntijoita omilla toimialoillaan. Hyvä vaikuttaja on sellainen, jonka asiantuntemukseen ja mielipiteisiin luotetaan yhtä paljon kuin hyvän ystävän suosituksiin.

Kuka heistä voisi olla sinun Brand Ambassadorisi? Ketä asiakkaasi kuuntelevat?

 

Tuomme yhteen rohkeimmat B2B-yritykset ja kovimmat bisnesvaikuttajat – tästä syntyy vaikuttavaa ja tuloksellista viestintää!

Tutustu myös uuteen https://www.bonfire.fi-bisnesmediaan sekä reilun sadan bisnesvaikuttajamme verkostoon täällä: https://www.bonfire.fi/vaikuttajat/

Toimitusehdot
Palautusehdot