Hakukoneistaja 3 kk aloituspaketti

250 €

Jos sinulla on jokin tarve tai ongelma, mistä etsit siihen vastauksen? Varmastikin josktain hakukoneesta, ehkäpä Googlesta. Kuten kaikki muutkin tekevät.


MIKSI HAKUKONEOPTIMOINTI?


Kun menet Googleen, kuinka usein olet joutunut kaivamaan tietoa muualta kuin ensimmäiseltä sivulta? Niin. Kyllä se paras paikka olla on ensimmäinen sivu Googlessa. Mielellään vielä top 5 hakutulosten joukossa.


Googlen etusivulle pääsemiseen vaikuttaa aika moni asia. Toki Google-mainonnan avulla voi päästä ensimmäisten joukkoon, mutta se tulee pitkällä aika välillä melko kalliiksi. Ihmiset kuitenkin mieluummin klikkaavat niitä ensimmäisiä hakutuloksia, jotka eivät ole niitä mainostettuja. Näitä ensimmäisiä ei-mainostettuja hakutuloksia kutsutaan nimellä orgaaniset – tai luonnolliset hakutulokset.


HAKUKONEOPTIMOINNIN AVULLA PÄÄSET LÄHEMMÄS HAKUTULOKSISSA KOHTI KÄRKEÄ


Hakukoneistaja-paketti on tehty sinua varten, jos:  1. Haluat nostaa sivusi korkeammalle hakutuloksissa

  2. Haluat sivuillesi paljon enemmän kävijöitä

  3. Haluat myydä enemmän


Google-näkyvyys on nykyään ehdottoman tärkeää. Potentiaalinen asiakas suorastaan pyytää palveluitasi, mutta ikävä kyllä ei löydä sinua.


Tämän välttämiseksi hakukoneistaja-paketti on ehdoton ratkaisu.HAKUKONEOPTIMOINTI ON PITKÄ PROSESSI


Hakukoneoptimointi on kiteytettynä verkkosivujesi muokkausta siihen suuntaan, että myös Google huomaa sivustosi parhaat puolet. Google suosii selkeää ulkoasua, mobiiliystävällisyyttä ja relevanttia sisältöä.


Haluat varmaan, että olet silloin olemassa, kun asiakas sinua tarvitsee?Tuskin haluat, että yhtään kauppaa menetetään sillä, että asiakas ei löytänyt sinua. Hakukoneistajan avulla kohennetaan jatkuvasti sijoitustasi hakutuloksissa, jonka ansiosta yrityksesi löydetään kun sitä etsitään.


Write Your Own Review
Kauppias: Markkinointi Ukkonen Oy 0 / 5
0% positiivista palautetta (0 arvostelua)
Hinta:
 (0/5)
Vastine:
 (0/5)
Laatu:
 (0/5)
Yhteydenotto: Lähetä viesti
0% vastausprosentti, 0-minuuttia vastausaika