Somelähettilään portaat

500 €
Viestintäliigan suunnittelema Somelähettilään portaat ® -valmennusohjelma leipoo kenestä tahansa riittävällä määrällä vetreitä aivosoluja varustetusta työntekijästä pesun- ja linkouksenkestävän someosaajan. Olit sitten johtaja, asiantuntija, asiakaspalvelija tai myyjä – me autamme sinua saamaan äänesi kuuluviin.

Työntekijälähettiläänä profiloidut verkossa oman alasi asiantuntijana ja ihmiset huomioivat mielipiteesi luodessaan käsityksiä alallasi tai yhteiskunnallisesti merkittävissä asioissa. Sinusta tulee mielipidevaikuttaja ja verkostoidut nykyaikaisella tavalla uusien ihmisten kanssa, josta on tulevaisuutta ajatellen hyötyä niin sinulle kuin yrityksellesi. Ihmiset haluavat nähdä ihmisiä yritysbrändien takana.

Räätälöimme valmennusohjelman sisällön perustuen valmennettavan lähtötasoon – emmekä päästä ketään helpolla. Avullamme epämukavuusalueesi muuttuu mukavaksi, opit kirjoittamaan ja sukkuloimaan sosiaalisen median ristiaallokossa kuin kala vedessä.

Voit valita joko 6kk tai 12kk kestävän valmennusohjelman tai aloittaa ottamalla tehostartin somelähettilääksi 3kk kestävällä intensiivivalmennuksella.

Somelähettilään portaat ® -valmennusohjelma sisältää aina henkilökohtaisesti valitut kokonaisuudet, joita sparrataan valmennettavan kanssa viikoittain. Tämä valmennusohjelma ei jätä ketään kylmäksi.
Write Your Own Review
Kauppias: Viestintäliiga 0 / 5
0% positiivista palautetta (0 arvostelua)
Hinta:
 (0/5)
Vastine:
 (0/5)
Laatu:
 (0/5)
Yhteydenotto: Lähetä viesti
0% vastausprosentti, 0-minuuttia vastausaika