Valokuvaaja Vesa Marjanen, Taloustiedot, B2B Market

Valokuvaaja Vesa Marjanen
Arvostelua
0
Tilausta
Tuotetta
Taloustiedot
Tilikauden liikevaihto
(tuhatta euroa)
Tilikauden tulos
(tuhatta euroa)
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos
Tulos (tuhatta euroa)
Liikevoitto
Henkilöstö
Yritystiedot

Asiakkaani ovat yleensä tavallisia ihmisiä ja perheitä. Perheen hetkien tallennus vuosiksi eteenpäin on äärimmäisen arvokasta.

Ammattikuvaaja palkkaamisessa on aina pieni kynnys. Useammat asiakkaat ovat kertoneet kuvausten jälkeen että olipa miellyttävä kokemus, vaikka hieman jännitti, tai nuori ylioppilas hieman angstailee kun äiti haluaa mummolle kuvia. Minulle jokainen asiakas on ainutlaatuinen, en koe tekeväni liukuhihnatyötä, vain kyselen, kuuntelen ja ehdotan mitä heillä on mielessä.

Studioni on tilava ja siellä on helppo toteuttaa niin newborn-, 1-vuotiskuvaukset kuin jopa 30 hengen kuoron tallennus. Kesäisin kuvaan mielelläni miljöössä, mikä luo monipuolisemman pohjan kuville. Business-kuvissa haetaan helposti lähestyvää ilmettä, kun taas lapsikuvauksissa tallennetaan hetki ja leikin ilo.

Omassa toiminnassani huolehdin aina asiakastyytyväisyydestä, lasten kanssa mennään heidän ehdoilla. Minun studiossa ei pakoteta, vaan kuvataan leikin kautta. Toki sama koskee myös perhekuvauksia. Itse nautin paljon siitä yhteistyöstä joka syntyy kuvaus hetkessä, se käsin kosketeltava olotila.

Olen otettu, kun harkitset minua teidän kuvaajaksenne. Tervetuloa mukavaan valokuvaushetkeen.

Toimitusehdot
Palautusehdot