Yhteyssivu, Taloustiedot, B2B Market

Yhteyssivu
Arvostelua
0
Tilausta
Tuotetta
Taloustiedot
Tilikauden liikevaihto
(miljoonaa euroa)
Tilikauden tulos
(tuhatta euroa)
2014201520162017
Liikevaihto (tuhatta euroa)840202234490
Liikevaihdon muutos6.3%140.7%70.6%
Tulos (tuhatta euroa)153356679-2
Liikevoitto22.5%22.2%24.7%
Henkilöstö26
Yritystiedot

Kaikki verkkopalvelut nyt samassa paketissa

Rakennan pienyrityksille uutta kaiken kattavaa verkkopakettia, jossa yhdistyv√§t kaikki pienyrityksen verkkopalvelut ‚Äď ja tietysti ‚Äď pienyrityshintaan!

Siihen kuuluvat niin verkkosivut ja verkkouutiset kuin myös verkkokauppa ja verkkokampanjattai halutessasi vaikkapa asiakasfoorumi online-asiakaspalvelulla höystettynä.

Verkkopaketin kaikki palvelut (sivusto, uutiset, kauppa, kampanjat, foorumi, chat) ja ominaisuudet päivitetään samalla alustalla ja sinulla on aina turvana sama taitava tukihenkilö. Lisäksi kaikki tiedotteesi (uutiset) päivittyvät automaattisesti myös kaikille some-tileillesi (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn).

Verkkopaketti ja sen aloitushinta on suunniteltu sopivaksi pienyrityksille, mutta räätälöin myös laajempia kokonaisuuksia tarpeen mukaan.

Mutta mikä parasta, se sopii niin autokauppiaalle, pizza- tai kukkayrittäjälle, kampaajalle, liikeketjulle tai vaikka innovatiivisen startupin työvälineeksi. Tosin tuota maailmankuulua alustaa käyttää myös maailman johtavat brändit, joten voit olla varma etteivät tehot ja mahdollisuudet lopu ihan heti.

Päivittäminen? Voit päivittää sivustoasi itse havainnollisten videoiden avulla tai voit tilata tarvittaessa edullisen päivityspalveluni Tietysti olen myös tavoitettavissa joka arkipäivä ja autan sinua ratkaisemaan ongelmasi nopeasti. Ohessa kuitenkin esimerkki, miten helposti päivität uuden tiedotteen kotisivullesi ja joka jaetaan automaattisesti myös sosiaaliseen mediaan…

Toimitusehdot
Palautusehdot